Andreas Falco Photography    English  


"Ebben a galériában található néhány a legutoljára feltöltött képeim közül, amelyek természetesen a saját galériájukban is megtekinthetőek. Persze azt meg kell keresni..."

Albumok
Magyarország

Hazánk Európa 18. legnagyobb (Románia és Ukrajna kivételével összes közvetlen európai szomszédunknál nagyobb) területű országa. Ebben az albumban az egyes városok ABC sorrendben követik egymást, kivéve szülővárosomat Budapestet, ami itt az első helyen szerepel.

Útiképek

Mindig szerettem utazni, szép tájakat, városokat és falvakat járni, megismerni különböző kultúrákat és embereket. Nagyon keveset láttam és még sok mindent jó lenne megismerni. A galériák ABC sorrendben és nem azaz utolsó látogatásom ideje szerint következnek.

Tájképek
Természet

A természet az ihlet örök forrása. Engem mindíg elragadtat nagyszerűsége.

Naptárak az évek során

Az első naptáramat 2004-ben készítettem. A következőre négy évet kellett várni, mert nem találtam jó és egységes témájú képeket. 2011-ben az addigi utazásaink képeiből készült a naptár, majd az előző évi útiképekből. Igyekszem minden évben más kinézetű naptárat csinálni.

Vegyes

A legfinomabb képeimet válogattam ide össze...

Szépia

A szépia szinezés sepciális meleg tónust ad a fekete-fehér képeknek. Néhány fotó eredeti színekben is elérhető valamelyik galériában

Emberek

Gyerekként megtanultam, hogy idegeneket megbámulni illetlenség. Azt sem szeretem, ha engem bámulnak meg. Ugyanakkor mások embereket ábrázoló fotóit élvezettel nézem, tudván, hogy nem veszik ezt rossz néven. Talán Te is így érzed. Ez a kis elmélet megmagyarázhatja miért olyan népszerűek az embereket ábrázoló fotók, sőt azt is, hogy miért olyan nehéz rávenni magunkat arra. hogy ismeretleneket fotózzunk.

Feketén - Fehéren

A fényképezés gyermekkorában csak fekete-fehér képek léteztek. Néhányan azt hitték, hogy a színes fényképezés elterjedése a FF képek halálát jelenti majd. Nem így történt. Még ma, a mindenki számára elérhető színes fényképek korában is megmaradtak a technika hatásos kifejezőképessége miatt.