Andreas Falco Photography   English  

Andreas Falco Photography

Magamról: Budapesti fotóamatõr vagyok. Andreas Falco a fotós "mûvésznevem".
Megtalálhatsz még a következõ helyeken: Google+, Flickr or 500px. vagy küldhetsz nekem email-t!

Albumok

Hazánk Európa 18. legnagyob (összes közvetlen szomszédunknál nagyobb) területu országa. Ebben az albumban az egyes városok ABC sorrendben követik egymást, kivéve szülovárosomat Budapestet, ami itt az elso helyen szerepel.

Mindig szerettem utazni, szép tájakat, városokat és falvakat járni, megismerni különbözõ kultúrákat és embereket. Nagyon keveset láttam és még sok mindent jó lenne megismerni. A galériák ABC sorrendben és nem azaz utolsó látogatásom ideje szerint következnek.

A természet az ihlet örök forrása. Engem mindíg elragadtat nagyszerûsége.

A legfinomabb képeimet válogattam ide össze...

A szépia szinezés sepciális meleg tónist ad a fekete-fehér képeknek. Néhány fotó eredeti színekben is elérhetõ valamelyik galériában

Gyerekként megtanultam, hogy idegeneket megbámulni illetlenség. Azt sem szeretem, ha engem bámulnak meg. Ugyanakkor mások embereket ábrázoló fotóit élvezettel nézem, tudván, hogy nem veszik ezt rossz néven. Talán Te is így érzed. Ez a kis elmélet megmagyarázhatja miért olyan népszerűek az embereket ábrázoló fotók, sőt azt is, hogy miért olyan nehéz rávenni magunkat arra. hogy ismeretleneket fotózzunk.

A fényképezés gyermekkorában csak fekete-fehér képek léteztek. Néhányan azt hitték, hogy a színes fényképezés elterjedése a FF képek halálát jelenti majd. Nem így történt. Még ma, a mindenki számára elérhetõ színes fényképek korában is megmaradtak a technika hatásos kifejezõképessége miatt.